به گزارش راسخون به نقل از  عصرایران؛ براساس گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی مازندران، علی عباسی اظهار کرد: از کل فوتی‌های مسمومیت با قرص برنج در ۸ ماهه سالجاری در استان ۵۱ نفر مرد و مابقی زن هستند.

وی تصریح کرد: براساس گزارش مراکز پزشکی قانونی استان در این مدت شهرستان‌های بابل، ساری و میاندرود هر کدام با ۱۵ نفر بیشترین و شهرهای بهشهر، چالوس و جویبار هر کدام با یک مورد کمترین فوتی آمار تلفات قرص برنج را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران خاطرنشان کرد: آبان با ۱۴، خرداد با ۱۲ و تیر با ۱۱ فوتی از جمله ماه‌هایی بود که بیشترین فوتی در آن گزارش شده است.

عباسی گفت: بر اساس گزارش ارجاعی از مراکز پزشکی قانونی استان ۴۷ نفر از این موارد متاهل و مابقی مجرد هستند.

وی اعمال تدابیر سختگیرانه برای جلوگیری از توزیع قرص برنج را یک ضرورت دانست و افزود: هر چند طی سال‌های گذشته و طبق آمارهای موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در مازندران بودیم اما می‌توان با اعمال تدابیر ویژه و سختگیرانه‌تر برای جلوگیری از ورود غیر قانونی قرص برنج به کشور و ممنوعیت فروش آن اعمال محدودیت‌های جدی‌تر در دسترسی افراد به این ماده مهلک و نیز برخورد با توزیع کنندگان آن و بالابردن آگاهی کسانی که به قصد تهدید خانواده‌ه جان خود را به خطر می‌اندازند، مورد تاکید است.